Z1 Contact Restore – záloha kontaktů

Hledáte na trhu spolehlivou aplikaci, která by vám dokázala zajistit zálohu a obnovu telefonních kontaktů? Pokud jste se doposud marně snažili nalézt vhodný nástroj, tak věnujte svou pozornost aplikaci nesoucí název Z1 Contact Restore. Stačí pouhý jeden klik a automaticky se vám v Gmailu vytvoří složka s příslušnými údaji. Ano, je tedy nutné mít otevřený účet na Google v podobě e-mailové pošty. Aplikace rovněž průběžně zálohuje všechny nově přidané kontakty. Neunikne jí žádná změna provedená z vaší strany. Pokud budete mít svůj telefon připojený k internetu, tak se čísla automaticky uloží do Gmailu. V opačném případě vše poputuje do externí paměti. Záložní kontakty se vám uloží do klasického formátu vcf. Po odeslání se vám objeví v e-mailové příloze.


Aplikaci Z1 Restore Backup získáte na prvních 30 dnů v premium verzi. Jakmile toto období skončí, budete vyzváni k jejímu prodloužení. Pokud se tak nerozhodnete, nemusíte se obávat, že byste celou doposud vytvořenou zálohu ztratili.

Aplikace bude fungovat i nadále ve free režimu s několika omezeními. Bezplatná verze nepodporuje propojení z Gmailem. Vaše kontakty se budou automaticky zálohovat pouze do externí paměti

 

[app]com.z1contactsbackuprestore&hl=en[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *