Tower Raiders 3 – 3D tower defense střílečka

Přinést do světa tower defense her něco nového je v dnešních časech přímo nadlidský výkon. Toto téma se na trhu už objevilo tolikrát, že snad nemůže ničím překvapit. A přece se najde zase jeden titul, který vnáší do této oblasti mírnou inovaci, která dle očekávání nedopadla vůbec špatně.


Tower Raiders 3 je již třetím pokračováním slavné a mimořádně úspěšné gamesky z těchto vod. Hlavní vychytávkou a zároveň lákadlem pro širší část fanoušků je implementace 3D grafiky, která stereotypnímu žánru dodává na výjimečnosti. Nyní se můžete poprvé v historii pokochat líbivým zpracováním v trojrozměrném prostoru. Pokud jste příznivci této rychlé a přímočaré zábavy, tak se vám Tower Raiders 3 bude určitě zamlouvat.

Již z přiložených obrázku je patrné, že tentokrát půjde o hlubší zpracování, ovšem vývojáři samou nedočkavostí vypustili na trh teprve beta verzi. Tím i samotné hráče žádají, aby jim případné nesrovnalosti či chyby nahlásili, aby mohli do několika týdnů vydat plnohodnotnou finální verzi. Přestože jde jen o beta verzi, čeká na vás hned několik misí.

Každá úroveň obsahuje unikátní logistické výzvy. K dispozici máte hned několik možností kudy se vydat. Strategický duch a schopnost vést vojsko do bitvy se zde určitě vyplatí. Tower Raiders 3 je nejvyšším vrcholem, jaký může být v těchto dnech samotným hráčům předložen. O hře jako takové toho moc říkat nemusíme. Snad není nikdo, kdo by neznal sérii nekonečných útoků na nepřátele v podobě tower defense stylu. I zde naleznete klasické RPG prvky s vylepšujícími metodami. V každém kole se vám otevírají další techniky, věže, dostřel a ráže. Stáhněte si hru na Google Play zdarma a užijte si to.

[app]com.gianormousgames.tr3[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *