Aplikace TomTom po aktualizaci podporuje více zařízení

Spuštění navigace TomTom, která je v naší republice velmi oblíbená na OS Android, bylo provázeno smíšenými pocity. Radost z toho, že je konečně TomTom dostupný pro telefony s tímto operačním systémem posléze vystřídalo zklamání, že spousta zařízení není podporována. Mezi nepodporovaná zařízení patřil například Samsung Galaxy S III, HTC One X nebo LG Optimus G.

Pokud nebyl problém s instalací, spoustu uživatelů čekalo zklamání při spuštění aplikace a zjištění, že stažené mapy se ukládají do vnitřní paměti, a nikoli na SD kartu. To vše ovšem jen v případě, že se mapy vůbec povedlo stáhnout. Někdy to chtělo trpělivost a třeba čtyři pokusy.

Včerejší aktualizace přinesla jak podporu nejnovějších zařízení, tak podporu ukládání map na SD kartu. Zkvalitněno bylo také stahování map. Konkrétní změny v nejnovější verzi slovy samotných vývojářů:

  • Vyšší kompatibilita zařízení: aplikace je nyní optimalizována pro nejnovější smartphony, např. Samsung Galaxy S3, HTC One X, LG Optimus G a další smartphony s rozlišením obrazovky 800 x 480 až 1 280 x 800 pixelů.
  • Ukládání mapy na kartu SD: aplikace nyní ve výchozím nastavení stahuje a ukládá mapy na kartu SD (pokud je k dispozici).
  • Spolehlivější stahování map: mechanismus pro stahování mapy byl vylepšen. Příští aktualizace mapy bude vydána v prosinci.

TomTom
TomTom International BV

Zdroj: Google Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *