FingerPrint Scanner překvapí vaše kamarády

Máte rádi zábavné aplikace, které dokážou nadzvednout ze židle? Chcete se stát Jamesem Bondem bez nutnosti výcviku? Aplikace FingerPrint Scanner byla vytvořena za účelem pobavení. Jde tedy o úplně zbytečnou součást mobilu, která nemá jinou funkci než vykouzlit úsměv, údiv, popřípadě úžas na tváři přihlížejících.
Mít zabezpečený telefon svým vlastním otiskem prstů by bylo geniální. Už žádné špehování ze strany přítelkyně nebo dokonce rodičů. Tato technologie je prozatím hudbou budoucnosti. Vy si však už dnes můžete vyzkoušet, jaké by to bylo, kdyby váš telefon byl zpřístupněn jen oprávněné osobě.

Jednoduše přiložíte svůj prst na čtečku a během chvíle se dozvíte, jestli vám byl přístup povolen, nebo zamítnut. Stačí, když půjčíte svému kamarádovi svůj telefon se spuštěnou aplikací. Právě v ní si nastavíte povolení, či zamítnutí přístupu. Jakmile se váš kamarád dotkne displeje, vyskočí hláška, že jde o chybný otisk, a vstup mu bude odepřen. Vy si jednoduchým způsobem přepnete na vstup povolen a přesvědčíte ho tak o dokonalosti svého přístroje. I přes to, že jde o velmi jednoduchou a ne jinak využitelnou aplikaci, tak si s ní můžete užít své. Stažení je zdarma a k dispozici komukoliv, kdo projeví zájem. Staňte se alespoň na malý moment agentem číslo jedna a vykouzlete úsměv na tvářích svých bližních.

 

[app]com.mdb.android.fingerprintscanner[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *