Tank Hero – šílenství z tankového pohledu

Všude samé tanky. World of Tanks jednoznačně vévodí online trhu s prohlížečovými pařbami, ale jak vypadá situace na Android scéně? Má uživatel těchto telefonů nějakou šanci, aby si mohl také zastřílet a to bez nutnosti připojení k internetu? Naštěstí ano. Jedna impozantní 3D akce by se tu našla.

Všichni nadšenci válečné techniky s dalekým dopalem pozor. Sice nejde o žádnou převratnou novinku, ale bez naší recenze by tato hra nejspíše upadla v zapomnění. Tank Hero předkládá všem zájemcům dlouhé hodiny ničím nerušené hraní a navíc úplně zdarma. Neskrývají se zde žádné poplatky na vylepšení vlastního tanku, ani na nákup přídavného arzenálu. Tank Hero si stačí pouze nainstalovat a vyzkoušet si její ryzost na vlastní kůži.

Hra nabízí celkem dva mody. Jeden z nich je klasická kampaň, kde na vaše dovednosti a odvahu čeká přesně 40 levelů. Nebojte se, nedostanete se do víru stereotypního mačkání joysticku. Jednotlivé kola jsou odlišné svou náročností a též se vám postupně otevírají další zbraně. V pozdějších kolech budete moci střílet mířené střely, které se nezastaví před žádnou překážkou. Ovládání je velmi jednoduše vyřešené. V levé části se objeví joystick pro manipulaci tanku a střílení je závislé na vašem doteku kdekoliv na mapě. Pokud tedy máte chuť zaměstnat své prsty, tak se této hře nevyhýbejte a pokuste se zdolat všech 40 misí.

Jako malé odskočení od klasického režimu zde máte k dispozici i mód survival. Vydržte co nejdéle na mapě a dokažte ostatním, že v přesile není síla. Tank Hero nabízí celkem 3 unikátní prostředí, 5 typů děl a možnost porovnat své výsledky a úspěchy v online žebříčku. Tank Hero je zde pro všechny milovníky rychlé a přímočaré akce bez zbytečných servítek.

[app]com.clapfootgames.tankhero[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *