Dotard’s Escape

Nikdo z nás si už nepamatuje, jak dlouho zde Dotard sedí, a už vůbec netušíme, z jakého důvodu se dostal do jednoho z nejnebezpečnějších vězení na světě. Schoulen ve schizofrenním mraku nejistot, nepřítomně hledí do kouta své cely a přemýšlí nad neskutečným útěkem z tohoto páchnoucího žaláře.
Na samém počátku ještě netuší, co ho na jeho dobrodružné výpravě čeká, ale jedno je jisté, zde už zůstat nemůže. Vzhledem k jeho vysokému věku mu moc času nezbývá a on by se ještě rád podíval slunci zpříma do jeho paprsků. Sám to však nedokáže. Tímto oslovuje všechny, kteří mají dostatek odvahy, aby mu napomohli zvednout se z místa a pokusit se nalézt celkem 20 map, které jsou klíčové k nalezení správné cesty ven.

Bez těchto segmentů se zkrátka nedostanete do dalších kol. Nemyslete si však, že jde jen o obyčejnou hru, kde se budete muset vymotat ze spletence chodeb s graficky fádní jednotvárností. Ihned po prvním našlápnutí pochopíte, že se nenacházíte v klasickém vězení, kde se procházejí dozorci, nebo by v něm dokonce byly umývárky. Dotard musel provést něco opravdu strašného nebo byl trnem v oku mocnému vladaři, jehož jméno je nám skryto.

Vězení je ve své podstatě hříčkou fantazie popleteného stavitele, v kterém se nachází nepřeberné množství nejrůznějších smrtelně nebezpečných pastí. Vaším úkolem je se těmto nástrahám vyhnout, nalézt všechny mapy a prchnout neznámo kam. Hra je propojena s Facebookem, kde vývojáři čekají na vaše návrhy dalších pastí. Můžete se tak stát nedílnou součástí příští aktualizace a pokusit se hru vylepšit vlastním nápadem.

Dotard’s Escape je příjemnou hrou s mnoha vtipnými proslovy. Každý krok je nebezpečný a mnohdy vás překvapí tvůrčí schopnost vývojářského týmu, který se na této hře doslova vyřádil. Pařba je k dostání za 20 Kč a určitě vás na nějaký čas příjemně vytrhne ze zaběhnutého stereotypu.

[app]it.kron.dotard&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0Lmtyb24uZG90YXJkIl0.[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *