Staňte se profesionálem v Red Bull X-Fighters 2012

Máte rádi adrenalinem nabité sportovní představení s nádechem voňavých naftových výparů? Snili jste jako malí kluci, že se také stanete světově uznávaným jezdcem na motokrosových závodech? Pokud vám čas protekl mezi prsty a vy už teď s jistotou víte, že se na prestižní turnaj nedostanete, tedy ne jako divák, tak svou pozornost zaměřte na herní titul s názvem Red Bull X-Fighters 2012 .Právě tato pařba vám zajistí účast na té nejlepší soutěži všech dob. Operační systém Android se tak před několika měsíci dočkal vytříbeného titulu, jehož hlavním hnacím motorem je zábava a dechberoucí povyražení. Red Bull X-Fighters 2012 je odrazem současného mladého člověka se zájmem o věci kolem sebe. Jen málo kdo může stanout na opravdové motokrosové mašině a předvést neuvěřitelné akrobacie, proto je zde tato hra, která vám vytvoří perfektní zázemí pro bezpečnou jízdu.

Red Bull X-Fighters 2012 vzešel z pera známého herního studia Polarbit v úzké spolupráci s Red Bullem co by hlavním sponzorem klání. Podle prvních ohlasů a množství stáhnutí herní aplikace se jedná o velice zdařilý titul, jenž nabízí neomezené množství výskoků a pokusů o zdolání dosavadního rekordu.

Váš hlavní úkol je zde zcela jasný a vychází z reálného pohledu. Pokud se vám podaří během jednoho výskoku zpracovat několik triků naráz, tak se ihned stanete po zásluze nejlépe bodovaným jezdcem. Uchopte řidítka pevně do svých rukou a dodejte šampionátu ten správný říz. Postačí vám k tomu jen trochu odvahy a aplikace Red Bull X-Fighters 2012. Velmi zdařilé je i úvodní intro, které vás dostane do správného varu. Perfektní hudba a střih se postarají o nastolení skvělé atmosféry.

Na ovládání si rychle přivyknete. Nespočívá v ničem jiném než v zadávání jednoduchých pokynů. Pokud stisknete ikonu lebky, tak váš motocykl zrychlí, jakmile však lebku stáhnete dolů, tak využijete přídavného nitro systému, který je v závodních hrách tolik oblíbený. Pozor, jeho použitelnost je omezena. Tato hra se na trhu objevuje za 20 Kč.

[app]com.polarbit.xfighters2012&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wb2xhcmJpdC54ZmlnaHRlcnMyMDEyIl0.[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *