Anomaly Warzone vás mile překvapí

Neříkejte, že jste před nějakým časem nepropadli herní tématice z kategorie Tower Defense. Soustavné bránění určitého cíle před nájezdy dychtivých nájezdníků. Snad všechny země se zapojily do tohoto indie kultu a přihodily vždy trochu originality navíc. Freeware scéna se stala hlavním útočištěm pro mnoho titulů a přinesly potencionálním hráčům dlouhé hodiny zábavného defování.
Ať se tento žánr stal jakkoliv profláknutým, tak stále neřekl své poslední slovo. Pokud si myslíte, že už nemůže nic nabídnout, tak vás vyvedeme z omylu. Anomaly Warzone se své role spasitele žánru Tower Defense zhostil na výbornou a předkládá hernímu publiku skvělý způsob, jak se zabavit při chmurných dnech nudy. Pokuste se projít skrze tvrdou obranu a dokažte světu, že na to máte. Představte si klasickou hru na bázi Tower Defense jen trochu naruby. Ano, přesně tak. V Anomaly Warzone se ujmete role nájezdníka.

K tomu vám poslouží speciálně upravené obrněné transportéry a tanky. Úkol je naprosto jasný. Zničení obranných věží a dopravení vojenských vozidel na místo určení. Trasu si můžete předem vymodelovat pomocí strategického plánovače. Nebojte se, k ruce budete mít hned několik důležitých pomocníků, bez kterých byste se ani neobešli.

Po každém úspěšně završeném kole získáte možnost si vylepšit stávající vlastnosti a získat tak nějakou výhodu v dalším boji. Hra plyne svěžím tempem a nepřipravuje ornou půdu pro nepříjemný zákys. To ocení především hráči, kteří hledají adrenalinem nabitou akci bez zbytečných průtahů.

Stačí jen spustit, pohodlně se usadit a pokusit se prokousat skrze několik levelů, které se odlišují zvyšující se náročností. Postupem budete získávat stále nové vlastnosti, jako je třeba odlákání nepřátelských raket, což vám umožní bezpečný průjezd oblastí. Anomaly Warzone je ryze zábavnou akční hrou, která potěší každého fandu graficky našlápnutých casual her.

[app]com.elevenbitstudios.AnomalyWarzoneEarthHD&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV2ZW5iaXRzdHVkaW9zLkFub21hbHlXYXJ6b25lRWFydGhIRCJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *