Twisted Land Shadow Town

Také jste propadli nezaměnitelnému kouzlu hledacích her, kde je vaším hlavním úkolem rozluštit spletenec několika hádanek? Máte rádi dobrodružné výpravy do tajemných míst, kde si nemůžete být jisti vůbec ničím? Twisted Land Shadow Town je skvělou zastávkou pro všechny potencionální zájemce o dech beroucí chvíle s vaším chytrým telefonem.
Jednoho času bylo celkem těžké nalézt půvabnou hru tohoto ražení a trvalo velice dlouho, než tento žánr prorazil. Herní průmysl je však nevyzpytatelný a stejně jako v jiných odvětvích, tak i zde platí osvědčené pravidlo „Náš zákazník, náš pán“. Aktuálně je naopak těžké si v záplavě herních titulů vybrat. Hledacích her jsou možná už tisíce, ovšem stále jsou v popředí zájmu a nalézají domov u mnohých hráčů.

Twisted Land Shadow Town těží z tajemného nádechu duchařských báchorek a přenáší tento fenomén do konceptu této jedinečné výpravy. Pokud máte dostatek odvahy a kuráže, můžete se pokusit zdolat strastiplnou cestu napříč záhadným ostrovem. Impozantně vystupňovaný hororový děj vás ani na okamžik nenechá chladnými. Děj se s nikým nemazlí a předkládá 80 lokací s originálními hlavolamy. Po grafické stránce je hra celkem zdařilá a podle našeho názoru patří k tomu lepšímu, co dnešní trh nabízí.

Prostředí odehrávajícího se příběhu působí pochmurně, místy až děsivě. Ostrov vás zavede přes pláž do temného hvozdu, odkud se ještě nikdo nevrátil bez úhony. Pokud se zdárně poperete s lesními nástrahami, otevře se vám prostor k nahlédnutí do mlhavého města duchů „Shadow Town“. Jako jediný živý návštěvník to zde nebudete mít jednoduché a jen ti nejchytřejší se dokážou prokousat svérázným dějem až na samotný konec.

Jak už to tak bývá, tak do těchto míst se nikdo nevypraví dobrovolně. Osud k vám nebyl příliš nakloněn. Váš člun ztroskotal poblíž ostrova, který se tak stal vítaným a zároveň jediným útočištěm rýsující naději k opětovnému návratu do civilizace. Hlavním hrdinou je Marek, který se snaží nalézt svou ženu Angelu. Právě ta byla za záhadných okolností vtažena do temného lesa. Zápletka je na světě a výprava může začít. Hra je v základní ochutnávce zdarma.

[app]com.alawar.TwistedLandsLite&feature=search_result[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *