Samsung Galaxy S3 mini na scéně

Před několika málo dny se v Německu odehrálo velmi zajímavé představení nového přírůstku do rodiny Samsung Galaxy. Tentokrát jde o mini verzi, jejíž příchod se už delší dobu očekával, a právě z těchto důvodů se stalo představení mini verze pouhým neodkladným vyústěním celé záležitosti.

Technologický pokrok je v této oblasti nezastavitelný a kladené nároky z řad uživatelů nekompromisní. I přestože se Samsung Galaxy S3 může pochlubit snad vším, co má moderní telefon obsahovat, tak se jeho hlavním nepřítelem stala vlastní velikost.

Výrobci o této skutečnosti moc dobře věděli, takže Samsung Galaxy S3 mini je cíleným výrobkem, který má zachránit celou situaci. Nový produkt sice přináší mnohem menší displej, ale společně s tím i ořezanější výbavu. Především z těchto důvodů si nejsme jisti, že právě toto mini provedení předčí svého staršího bratra, ale může se stát skvělým doplňkem pro všechny, kteří hledají spíše praktičtější nástroj na ovládání.

Ve světě chytrých telefonů kolují statistické zvěsti vytažené z průběžné prodejnosti přístrojů, že je enormní zájem o displeje, které nepřesahují délku čtyř palců, ale zároveň nejsou hluboko pod touto hranicí. Tento fakt se stal hlavním hnacím motorem vedoucím k výrobě Samsung Galaxy S3 mini, ovšem jen čas ukáže, jestli právě tento produkt strhne davové šílenství.

Hardware tohoto přístroje spadá do kategorie střední třídy a celkově jde o omezenou variantu v porovnání s větším modelem. Výrobci se možná chtějí pokusit oslovit designem a celkovým provedením, ovšem náročnější uživatelé se k této nabídce mohou jednoznačně otočit zády. Pro ostatní zájemce, jejichž nároky nejsou tak vysoké, se může jednat o skvělou příležitost k dalšímu nákupu senzačního telefonu. Podle odhadů a předběžných analýz se právě Samsung Galaxy S3 mini stane hitem ve své třídě.

Parametry

Rozměry – 121,55 x 63 x 9,85

Váha – 111,5 g

1500 mAh baterie

Android 4.1 Jelly Bean

4palcový Super Amoled – rozlišení displeje 800 x 480

Dvoujádrový procesor 1 Ghz

1 GB paměť RAM

Micro SD slot – paměť 8 nebo 16 GB

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *