Motorola Razr M- žiletka míří do Japonska

Americká Motorola, která před více než rokem prošla akvizicí Googlu, nebyla v posledních letech zrovna nejprodávanější značkou. Teď si ale vcelku polepšila a v poslední době vydává slušné množství modelů. Dnes se podíváme na novinku v podobě Motoroly Razr M.  

První Razr byl oslnivý, revoluční a nesmírně elegantní. Véčko, které dobylo svět, ale už dávno vyšlo z módy, a tak musel přijít další přístroj. Nový Razr nebo také Droid Razr byl stejně jako jeho dávný předchůdce tenký jako žiletka a elegancí přímo sršel. Comeback ale nenastal, a tak tato pecka nesplnila očekávání. Před nedávnem byla představena žhavá novinka, a to Razr i, jenž v nitru ukrývá něco unikátního. Čipset Intelu v mobilu není zrovna nejobvyklejší, a proto má tento smartphone dobré předpoklady.

Teď ale k věci, v tomto článku se věnujeme zbrusu nové Motorole Razr M. Na přední straně dominuje 4,3 palcový displej nesoucí rozlišení 960 na 540 pixelů. Není to sice nic světoborného, ale i náročnějšího zákazníka tento poměr stran potěší. Zadní kryt je vyroben z kevlarových vláken, tato skutečnost by měla napomoct k vyšší odolnosti přístroje. Ke  koupi bude Razr M v bílé i černé variantě. Favorizovanou barvou bude jistojistě ta tmavší. Design Razru M je řekl bych typicky „Motorolácký,“ není nikterak extravagantní, ale o usedlosti se také mluvit nedá, je to prostě tak akorát.

Co říct k výkonu? Na dnešní dobu je průměrný, plně postačí nárokům systému v něm instalovaném, kterým je Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Bavíme se tu o známém procesoru z dílny Qualcommu. Mnozí již určitě poznali, že se tu bavíme o čipu Snapdragon S4. Tomu sekunduje operační paměť RAM o jednom gigabajtu. Můžeme se těšit na LTE (4G). To by mělo zavítat i do našich končin, ale těžko říct, kdy a v jaké kvalitě.

A na závěr ne zrovna veselá zpráva Motorola Razr M je určena převážně pro Japonsko. Snad to ale nebude tak černé a tento vcelku pohledný kousek dorazí i k rukám našich zákazníků.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *