Motorola ukázala světu chytrý telefon s procesorem Intel

Morotola ráda pojmenovává své telefony velkými písmeny. Nedávno tu byly novinky, které se jmenují DROID RAZR HD, DROID RAZR HD MAXX a DROID RAZR M. Je těch verzálek trošku moc, co říkáte? A proto je Motorolí nojnovější počin nazván ‚RAZR i‘. Motorola představila telefon RAZR i světu dnes v Londýně, kde měla společně s firmou Intel předváděčku.

Srdcem telefonu je jedno-jádrový procesor Intel Atom taktovaný na frekvenci 2GHz (!) vyráběný 32nm technologií. Displej zabírá příjemných 4.3″ a jedná se o Super AMOLED s rozlišením qHD. Je chráněn oblíbeným tvrzeným sklem Gorilla Glass a Motorola se chlubí plným displejem, tedy displejem přes celou přední stranu prakticky bez okrajů. Fotoaparát v RAZR i fotí do velikosti 8MP a zvládne pořídit až 10 snímků za vteřinu. Přední kamerka má rozlišení 0.3MP.

Rozměry tohoto speciálního telefonu jsou 122.5mm x 60.9mm x 8.3mm a je poháněn baterií o kapacitě 2000mAh. V telefonu bude od začátku Android 4.0 ICS, ale s možností upgradu na Jelly Bean.

Zpočátku bude telefon dostupný ve Velké Británii, Francii, Německu, Argentině, Brazílii a Mexiku s tím, že další země budou následovat. Cena modelu Motorola RAZR i by měla být kolem £340/€420 (cca 10 tisíc korun).

Zdroj: GSMArena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *