Flip Riders – odvážné kousky

Ne každému se poštěstí, aby si mohl vyzkoušet, jak na tom je s kaskadérskými kousky. Když k tomu navíc připočteme silnou motorku a akrobatické komba, tak by bylo v našem zájmu lepší, když zůstaneme na straně obecenstva a přenecháme tuto disciplínu zkušenějším. Ovšem díky skvělé pařbě, která není na trhu příliš dlouho a dalo by se říci, že z ní ještě čerstvost sálá, se vám otevírají dveře do senzačního světa. Světa, kde bude vaším úkolem vytvářet hodnotné freestylové kreace, za které budete náležitě odměňováni.

Hra vzešla od manželského páru z vývojářského studia Agimat. Jde o příjemnou dvoukolovou akci plnou překážek a výzev ke zdolání těch nejriskantnějších ramp. Během letu se celý režim hry přepne do režimu zpomalení, tzv. slow. Právě v těchto chvílích máte možnost předvést, co ve vás doopravdy je. Zpomalí se nejen hra, ale i hudba, což vyvolá senzační efekt.

Hra je rozdělena do šesti odlišných lokací, které jsou po vizuální stránce naprosto perfektně vytvořeny. Z grafického pohledu se hře Flip Riders nedá vytknout takřka nic. Nákup tohoto titulu se zkrátka vyplatí, jelikož vám zaručuje dlouhé hodiny ničím nerušeného hraní. Na výběr máte hned z několika bláznivých jezdců od Trona až po nebojácného Mavericka. Na cestě za nesmrtelnou slávou sbíráte jeden triumf za druhým a svou garáž si pěchujte nejrůznějšími poháry za dosáhnutí určitých úkolů, nebo provedených triků.

Každé vaše kolo bude po ukončení jízdy vyhodnoceno a odměněno příslušným počtem hvězd. Díky těmto hvězdám si budete moci odemknout další levely i jezdce. Snažte se být nejlepšími a nebojte se do toho jít po hlavě. Jezdce můžete ovládat za pomocí náklonů, nebo se spokojit s klasickým ovládáním přes dotek na displej. Zde záleží pouze na vaší individualitě a přístupu ke hře jako takové.

Mezi ovládacími prvky naleznete i urychlovač, brzdu a výskok. Taktéž si můžete díky speciální funkci zpomalit průběh těsně před dopadem. Tím si lépe připravíte motorku na přistání, ale počítejte s tím, že se vám za to odečtou body z celkového hodnocení. Doporučujeme ho používat střídmě.

[app]com.badjuju.flipriders&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iYWRqdWp1LmZsaXByaWRlcnMiXQ..[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *