Ninja Go! Výzva pro casual hráče

Pokud patříte mezi casual hráče, určitě vás nadchne dílko nesoucí název Ninja Go! už dle pojmenování této hry pro android přístroje můžete očekávat napěchovanou arkádu asijskými legendami, obávanými bojovníky a překypující touhou po pomstě. Právě poslední zmíněná položka je hlavním motorem celé hry. Ninja Go! Vás zve na lineárně pojatou hru s plynule tekoucím příběhem. Na samém počátku děje se ocitáte v bezprostřední blízkosti smrti svého dlouholetého učitele. Zemřel rukou bojovníka, který si nezaslouží chodit po stejné planetě jako vy. Vaším jediným úkolem je, si pro srdce zkaženého lumpa doskákat a ukázat mu, že zabitím mistra si zpečetil svůj osud ještě dříve, než vytasil meč.

Dokaž svým prstům, že zvládnou ovládat nejhbitějšího ninju na světě. Právě v této pařbě zúročíte dosavadní zkušenosti, které jste získali při hraní obdobných her v minulosti, kde bylo hlavním úkolem přesnost, rychlost a nebojácnost. Ninja Go! spojuje všechny atributy, které by měl mít opravdový hráč. Před vstoupením do ostré hry si můžete vyzkoušet, zdali máte na to, stát se sebevědomým ninjou v místní vzdělávací škole. Kvalifikujte se dříve, než dáte ochutnat nepřátelům své smrtonosné chvaty. Staňte se rychlejším, chytřejším a tvrdším, než jsou protivníci, jinak je vaše výprava předem odkázána k záhubě.

Pro překonávání jednotlivých překážek a výškových bodů máte k dispozici dvojitý i trojitý skok. Právě dokonalé rozpoložení jednotlivých odrazů vás může dostat do dalších levelů. Pokud neučiníte žádný zdvojený skok, provedete speciální kombo. Ovládání je velice jednoduché, stačí se dotknout obrazovky na té straně, na kterou plánujete skočit. Pro vícenásobné skoky ve vzduchu je zapotřebí větší rychlosti, jinak budou postrádat efektivitu. Cestu vám samozřejmě znepříjemňují nepřátelé, kteří se nestydí používat nekalých způsobů k odražení vašeho postupu. Právě z těchto důvodů se můžete stát svědky bombového útoku, který nemusíte vůbec přežít a v tom lepším případě ztratit jednu z končetin.

Po cestě se snažte sebrat co nejvíce duší, jen tak se stanete opravdovými pány celé situace. Po nasbírání určitého počtu entit se vám otevřou extra bonusy, které skvěle oživují celý herní koncept. Staňte se nejlepším ninjou na světě a vyzkoušejte si v této jedinečné hře umění japonského stylu. Hra má fantastickou animaci a pro mnohé vlastníky se stane srdcovou záležitostí po zdolání už prvního levelu.

 

[app]com.camelgames.bomber&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jYW1lbGdhbWVzLmJvbWJlciJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *