Intel a Motorola představí 18. září nový smartphone

Na letošním veletrhu spotřební elektroniky CES byla oznámena spolupráce mezi Motorolou a Intelem. Nikdo neví, jak široká spolupráce to má být, s největší pravděpodobností se ale bude jednat o dodávku procesorů, o tom jaké to budou, můžeme jen polemizovat.

Nejmobilnější procesor, který kdy Intel pustil do sériové výroby, byl všemi proklínaný slabý a neúsporný Intel Atom. Ten se do smartphonu osadit nedá, a tak je na snadě se domnívat, že Itel vyvíjí svůj první opravdu mobilní procesor.

Příchod přístroje, jenž by měl nést vnitřnosti od Intelu, je oznámen na 18. září 2012. Zatím se o tomto smartphonu nic moc neví, je ale téměř stoprocentní pravděpodobnost, že na palubě ponese Android 4.0 ICS a bude dobrým foto-mobilem.

Čekáme s nadšením, jakou bombu připraví, jelikož to bude premiérový model, který jsme ještě neviděli. Zajímá nás, jak si Intel poradí s mobilními procesory a čipsety. Budeme vás pravidelně informovat o novinkách, které se týkají této symbiózy, teď nám ale nezbývá nic jiného, než čekat.

zdroj: phonearena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *