Nezničitelné tablety s androidem Panasonic

Mnozí z vás jistě znají odolné notebooky Panasonic vydávané pod názvem ToughBook. Nyní Panasonic přichází s odolnými tablety s operačním systémem Android pod analogickým názvem ToughPad. První z tabletů má 10.1″ displej, běží na Androidu 3.2 a ani není žádný drobeček. Váží skoro celý kilogram.

 

Dvojice A1 a B1

Pohání ho dvoujádrový 1.2GHz procesor, 1GB RAM, 16GB uživatelské paměti, microSD slot a spoustu dalších a mnohokrát omílaných vlastností známých od všelijakých jiných tabletů. Co je důležité, že ToughPad A1 splňuje 4-foot MIL-STD-810G standard pro odolnost vůči pádu zařízení z výšky 4 stop, tedy cca 1.2 metru a umožňuje použití v teplotách od 14 do 122 stupňu Fahrenheit, tzn. -10°C až 50°C. To spolu s voděodolností a prachuodolností může stavět tento tablet do příjemné pozice pro práci na pláži nebo ve sněhu. Rovněž potěší šifrování obsahu nebo možnost LTE nebo WiMAX datového připojení. Co jej také odlišuje od ostatních tabletů s androidem je přítomnost stylusu, což opět nahrává ovládání v rukavících nebo dokonce pod vodou, kde jste s obyčejnými kapacitními displeji ztraceni.

 

Druhým ToughPadem od Panasonicu je B1, sedmipalcový ekvivalent zmíněné A1. Můžeme očekávat podobné specifikace, dost možná ale jiný procesor.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *