Madfinger Games si sypou popel na hlavu: “Dead Trigger je skutečně příliš náročný bez použití IAP. Spravíme to!“

Vývojářská skupina Madfinger Games, stojící za oblíbeným Shadowgunem a rozporuplným nejnovějším přírůstkem Dead Trigger, přichází na Facebook s ojedinělým přiznáním!

Po zlevnění titulu Dead Trigger se zvedla vlna nevole s tím, že někteří uživatelé se cítili podvedeni, že museli zaplatit jeden dolar a Madfinger Games poté hru zlevnili. To byl první, ne však nejdůležitější problém. Zásadnější bylo, že měli uživatelé problém s tím, že je ve hře zahrnuto IAP (In-App Purchase – zpoplatněné doplňky v aplikaci). Bez použití těchto IAP je ovšem ve vyšších levelech hra tak těžká, že je prakticky nehratelná. Uznali to i pánové z Madfinger Games a slíbili, že sjednají nápravu v příští aktualizaci. Také přislíbili, že SWAT Zombies bude jednodušší zabít. Níže je původní zpráva z Facebooku.

„THANKS for HUGE Support! Here are some good piece of news on Update progress:) We really found out, that it is almost impossible to play DT without IAP on higher levels. We are sorry about this, it will be fixed with the next update. Also woking on fixing Xperia Play issues. And those damn SWAT zombies will be definitely easier to kill as well with the next update. Just give us a time to fix it! :)

Zdroj: Madfinger Games na Facebooku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *