Nexus 6 poodhaluje svá tajemství

Nexus 6 se v poslední době stává ostře sledovaným zařízením. Jde o doposud neoficiálně představený model, který vzniká pod zastřešením gigantické společnosti Google.

Podle nejnovějších informací se potencionální majitelé mohou těšit na opravdu nejlepší hardwarovou výbavu společně s výkonným čipem Snapdragon 805 a 3GB pamětí RAM. Nezapomíná se ani na mimořádně kvalitní QHD displej s rozlišením 1440 × 2560 pixelů. Tyto parametry jsou potvrzené z věrohodného zdroje CPU-Z, kde se rovněž objevily snímky obrazovky.

jpeg

Tato horká novinka bude podle všeho vybavena výkonným čipem Snapdragon 805 s taktem na 2,65 Ghz a grafickou jednotkou Adreno 420. Veškeré další výše zmíněné parametry by se už neměly měnit a stanou se standardním vybavením očekávaného modelu Nexus 6. Na druhou stranu nic není nikdy 100%, proto nepředbíhejme a nechme si alespoň malou rezervu na příležitostnou obměnu. Společnost Google má v plánu Nexus 6 přivést na svět 15. října, kdy bude představovat celou řadu zajímavých novinek. Mimo jiné půjde i o tablet Nexus 9.

Zdroj: phonearena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *