Aktualizace na Android 4.4.4 KitKat nyní i pro Sony Xperia Z

Společnost Sony nepatří k těm, které by neustále chrlily jeden přístroj za druhým a v neustálé honbě za slávou a uznáním by opomíjely své starší smartphony. Důkazem našeho tvrzení je i jedna z nejnovějších aktualizací systému u modelu Sony Xperia Z na verzi systému 4.4.4 KitKat. Jedná se tak o nejnovější stabilní verzi systému, kterou Xperia Z mohla dostat.

Tuto aktualizaci nebo update potvrzují majitelé žijící ve Francii, společnost však v minulých dnech přislíbila, že se updatu dočkají uživatelé na celém světě. Od tohoto května byla pro Xperii dostupná verze se systémem Android 4.4.2, přičemž i tak šlo o celkem novou verzi. Skvělou zprávou pro všechny majitele Zetka je fakt, že toto zařízení funguje naprosto skvěle i s nejnovějším systémem s pořadovým číslem 4.4.4 KitKat.

android-4-4-4-kitkat-arrives-galaxy-s4-lte-i9505-via-aosb-rom

Majitelé starších smartphonů od společnosti Sony se mohou těšit na aktuální software se všemi opravami. Nejnovější update se do České republiky a na Slovensko dostane každým dnem, prozatím ještě oficiálně nepřekročil naše hranice. Nový update postihne i modely Xperia ZR, Xperia ZL a Xperia Tablet Z.

Máte už nejnovější verzi systému ve svém smartphonu od Sony? Podělte se s ostatními o své zkušenosti.

Zdroj: GSMarena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *