Samsung zachránil muži život při střelbě na ulici

Společnost Samsung v posledních letech udává tón pro celé technologické odvětví chytrých zařízení. Už dávno nejde jen o komunikační nástroj. O tomto tvrzení se mohl na vlastní kůži přesvědčit muž z Číny, kterému telefon zachránil život při střelbě na ulici.

Podle čínského zpravodaje se muž dostal do vážné roztržky probíhající za bílého dne na frekventované ulici. Druhý muž, který sehrál důležitou roli v tomto případu, vytratil na zem peněženku. Majitel Samsungu Galaxy Mega 6.3 ji okamžitě sebral z chodníku a na účet majitele žertoval, že si zajde za jeho peníze do baru na pivo a peněženku mu z legrace odmítal vydat. Kam až sahá legrace a pochopení majitele peněženky, nemohl nikdo tušit.

samsung-mega-cover

Balancování na tenkém ledě mezi špásem a strachem o své peníze vyústilo k vytáhnutí zbraně. Majitel peněženky bez varování namířil na potencionálního zloděje a vystřelil na jeho hruď. Muž se skácel k zemi jako mrtvý. Jen zázrakem se mu nic nestalo. V náprsní kapse měl totiž zasunutý obrovský smartphone, který zastavil kulku, aniž by ho jakkoliv škrábla.

Ještě, že si muž zakoupil tento model od společnosti Samsung. Jeho rozměry jej řadí na přední pozice mezi největší smartphony vůbec. Střelec by se musel hodně snažit, aby se do majitele Samsungu trefil. Rovněž nemohl vlastnit tak silnou ráži, jelikož by se plastový smartphone rozlítnul na všechny strany a kulka by prošla skrz.

Zdroj: 9to5Google via bgr

1 komentář: „Samsung zachránil muži život při střelbě na ulici“

  1. Dvě drobné opravy podle odkazované: Chybí tam důležitý fakt, že postřelený na střelce vytáhnul srp :). A to, že se to neobešlo úplně bez škrábnutí je vidět i z té krvavé fotky – kulka mu nejdříve prošla rukou, než se zastavila v telefonu :)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *