Staň se vývojářem aplikací – bezplatný kurz od Googlu

Společnost Google po právu patří mezi největší internetové a virtuální giganty, kteří se hlásí snad do všech možných odvětví. Tato firma se ve své podstatě stará o naše pohodlí, poskytuje nám stále lepší technologii, šetří čas, hlídá naše zdraví a v neposlední řadě nás i školí a vyučuje. A právě o tom bude řeč v tomto článku. Google nabízí všem potencionálním zájemcům o realizaci svých vizí bezplatný kurz na tvorbu Android aplikací. Určitě jde o zajímavou nabídku, ze které mohou jedinci pouze vytěžit.

Tento kurz nese označení „Developing Android Apps: Android Fundamentals“ a poskytuje ucelený návod a materiály pro cílenou tvorbu atraktivních mobilních aplikací. Nutno podotknout, že úplný amatér neznalý tohoto světa si v kurzu ani neškrtne a nepřinese mu možnost ihned se zapojit do vytváření zajímavých děl. Kurz vyžaduje alespoň základní orientaci v programování a znalost anglického jazyka. Bez těchto dvou dovedností si raději nějakou aplikaci stáhněte, nebo se vše pokuste dohnat v jiných školících centrech.

V případě, že vám programování není úplně cizí, můžete se po skončení kurzu celkem rychle zapojit do světa, kterým hýbe Android, a pokusit se prorazit se svou prvotinou. Kurz vede Reto Meiner, Dan Galpin a Katherina Kuanová, což jsou jedni z developerských představitelů společnosti Google. Veškeré materiály a videa týkající se kurzu jsou zcela zdarma a zpřístupněná ihned od samotného počátku. Nemusíte hradit žádné mikrotransakce ani shánět své kamarády do kurzu pro otevření dalších videí. Pokud byste přece jen chtěli dostat o něco více, skýtá se zde možnost nadstandardní zpoplatněné služby, která vám zajistí zpětnou odezvu od vedoucích samotného kurzu.

Google se podle názorů odborníků snaží rozhýbat klidné vody Android scény, kde je zaznamenán mírný úpadek o tvorbu nových aplikací. Ovšem technologie se neustále rozvíjí a už nebude dlouho trvat, než se Android dostane do veškeré techniky. Aplikace budou tak opětovně na vzestupu, proto Google hledá nové talenty, kteří by se mohli zviditelnit v oblasti Android TV, Android Wear nebo Android Auto.

Zdroj: google

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *