Batman míří na Android

To, že jsou filmové počiny úzce spjaty s herním průmyslem, nemusíme dvakrát opakovat. Stejně jako producenti kasovních trháků nahazují udičku do věčných PC lovišť, tak i vývojáři počítačových her se nezaleknou využít námět úspěšného filmového příběhu. Nyní se k nám na talíř dostal zcela nový akční trhák jdoucí ve stopách starého známého Batmana. Pod názvem The Dark Knight Rises si můžeme představit opravdu cokoliv, ale zasvěcení už určitě vytušili, že jde o závěrečnou porci s dlouho očekávaným vyvrcholením této ságy.

Pokud chcete být Batmanovi na blízku a vyzkoušet si jeho schopnosti na vlastní kůži, musíme vám oznámit, že právě tento díl bude mít i svou oficiální hru, která zaujme neochvějnou pozici na Androidu a iOS.

Žijeme v digitálním světě, kde se nic neutají. V kuloárech se šušká, že půjde o 3D zpracování s pohledem třetí osoby, čemuž nasvědčuje i uniklý trailer. Můžeme se těšit na velmi poutavý příběh s perfektně vytvořenými akčními scénami. Propracované souboje vás budou doprovázet celým příběhem, stejně jako tomu je ve filmu „Temný rytíř povstal“. Po grafické stránce se pařbě nedá nic vytknout. Jde o maximální špičku, která se z tohoto žánru dá vymačkat. I přesto, že oficiální datum vydání je stále ve hvězdách, je téměř jisté, že se hra nachází před samotným dokončením. Už to nebude dlouho trvat a objeví se zpráva, která odstartuje masivní prodej. Dá se předpokládat, že se hra objeví na pultech současně s premiérou filmu. Z marketingového hlediska jde o mocný nástroj, který si vývojáři nenechají uniknout, takže tento pohled na věc nahrává nám – hráčům. Datum premiéry pokračování Batmana je plánována na 20. července. Kolem tohoto dne můžeme tedy očekávat i hru pro Android. Do českých kin se dostane s týdenním zpožděním.

Trailer ke hře můžete shlédnout zde

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *