HTC One mini 2 dráždí fanoušky dalším barevným provedením

Při představení nového modelu HTC One mini 2 jsme byli seznámeni s ocelově šedou barvou zařízení. Aktuálně se na povrch dostaly další zajímavé informace ohledně nových barev. Podle produktových fotografií půjde o zlatou a stříbrnou.

HTC One mini 2 se prozatím do prodeje ještě nedostal, ovšem tyto fotografie vypovídají, že už dlouho čekat nebudeme. V posledních dnech unikla dokonce fotka, kde je HTC One mini 2 držen v ruce. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se nejednalo o žluté provedení. Tento vzhled by pro HTC byl neobvyklý, proto se říká, že nejde o skutečné One mini 2. Nechme se však překvapit, možná společnost HTC přijde i s dalšími variacemi, které posunou prodejnost modelu o několik příček výše.

HTC-One-Mini-2

HTC One mini 2 bude disponovat výkonným 13 Mpix fotoaparátem. Nouze není ani o kvalitní procesor Snapdragon 400 s taktem na 1,4 GHz. Vnitřní paměť je stanovena na 16 GB a operační systém bude Android 4.4 KitKat s nadstavbou Sense 6.0. Při výčtu parametrů nesmíme opomenout na 4,5 palcový displej s HD rozlišením.

Zdroj: phonearena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *