Snímač otisků prstů v Nexus 6? Ano

Na trhu by se měl v polovině roku objevit další smartphone od Google, a to i přes to, že se hovořilo o zcela opačném scénáři. Portálu Android Geeks se podařilo získat cenné informace, které poukazují na plánovanou masivní výrobu modelu Nexus 6.

Podle neoficiálních zdrojů bude nová generace Nexus vycházet z vlajkové lodě společnosti LG naprosto obdobně, jak tomu bylo už i v minulosti. Žhavou novinkou, která bude zdobit nové zařízení Nexus 6, je snímač otisků prstů. Na vše poukazují předběžně uzavírané dohody s asijskými výrobci součástek pro snímač. Prozatím se ještě neví, kde by tento snímač měl být umístěn, aby na jeho úkor nestrádaly ostatní segmenty.

Nexus-6-concept

Když porovnáme ostatní výrobce s ohledem na snímač prstů, není tento krok až takovým překvapením, jako spíše nutností pro udržení kroku s ostatními konkurenčními modely. Velkou výhodou je, že Nexus bude mít snímač prstů přímo od společnosti Google, takže pravidelné rozšíření a aktualizace nebudou chybět.

O ostatních parametrech modelu Nexus 6 prozatím nevíme vůbec nic. Vše se drží pod pokličkou, ale pokud bude nový Nexus vycházet z generace LG G3, můžeme se těšit minimálně na 5,5 palcový 2K displej, duální IR vysílač a výkonný čip Snapdragon 805. Také je možné, že s příchodem nového Nexusu se objeví i nová aktualizace operačního systému Android.

Zdroj: BGR

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *