Pokémoni v Google Mapách…chyťte je všechny

1. duben neboli Apríl je v oblasti internetu obávané a zároveň vyhledávané datum, protože do světa putuje mraky článků, které by teoreticky mohly mít reálný základ, ale většinou tomu tak není. Google má rád Apríl a aby to dokázal, nabídl zajímavou možnost pochytat si v Google Mapách, v devadesátých letech tolik oblíbené Pokémony.

Ne, nejde o vtip, Pokémoni se v různých velkých městech (v Praze ani Brně žádné nehledejte) po celém světě objevují a vy jich můžete pochytat celkem 150. Nejde o nic těžkého, stačí jen přiblížit mapu dost na to, aby se Pokémon zobrazil a jednoduchým kliknutím na něj a následně na tlačítko Catch ho ulovit. Zobrazit si také můžete celý seznam Pokémonů, zjistit kolik vám jich ještě zbývá, nechat si zobrazit informace o těch již chycených a také si přehrát video, které by vám mohlo pomoct k odchytu.

Screenshot_2014-04-01-09-17-41Screenshot_2014-04-01-09-17-47Screenshot_2014-04-01-09-42-25

Začít můžete v Laboratoři Pokémonů, kam se dostanete po kliknutí na hledání a na tlačítko Return to Pokémon Lab v Google Mapách. Kolem tohoto zařízení jich pěkných pár najdete. Jestliže této mánii propadnete a stanete se zoufalými, že vám jich chybí už jen posledních pět a netušíte kam se podívat, můžete se porozhlédnout po ‚Cheat Sheetu‚, který vás chytne za ručičku a dovede přesně na místo, kde potřebujete být. Pokud se vám nechce hledat, ale chcete je chytit všechny, můžete samozřejmě tuto nápovědovou tabulku použít také.

Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *