LG prý připravuje G2 mini. Mělo by přijít na veletrhu CES 2014

Zmenšeniny vlajkových lodí jsou v poslední době velmi populární. Nejlépe prodávaným z této kategorie je Samsung Galaxy S3 Mini. Ten si svou popularitu jistě zaslouží. Jeho hlavním konkurentem by se měl stát menší bratříček LG G2, o němž nyní unikly informace. 

Na následujících řádcích se budeme bavit o zařízení, které je známé pod kódovým označením LG-D410. Veškeré informace, které o něm víme jsou postaveny na základě výsledků benchmarku, které se objevily na internetových stránkách GFX bench.

LG-logo

Přístroj, který je s velkou pravděpodobností právě LG G2 mini, ponese displej s úhlopříčkou 4,3″ o rozlišení 540 x 960 pixelů. O výkon se postará procesor Qualcomm Snapdragon 400 MSM8226 s taktem 1,2 GHz na každé ze čtyř jader. Samozřejmě i u tohoto přístroje se v žilách bude prohánět operační systém Android ve verzi 4.4 KitKat.

S velkou pravděpodobností můžeme tohoto krasavce očekávat příští měsíc na největším veletrhu elektroniky na světě, na CESu 2014. Nezbude nám tedy nic jiného, než počkat na to, až se představí ve své plné kráse.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *