Cut the rope – Rozřízněte lano

 

Cut the rope je zvláštní logická hra s opravdu překrásnou grafikou.Těšte se na malou zelenou příšerku, která má hrozně ráda sladkosti. Dokážete ji v této hře pořádně uspokojit a dát ji co chce?

V této hře na vás čeká série logických kol, ve kterých máte vždy na laně zavěšenou sladkost, která se musí dostat k vašemu malému hladovci. Pomoci vašich prstů budete lana krátit a řezat tak, aby se sladkost dostala pokud možno v celku a bezpečně tam, kam má. Při tom ještě máte možnost posbírat až tři hvězdičky v každém kole, za které se vám dále otevírají nová kola a bonusy.

         

Ale tato hra není jen o řezání provazů, je také hlavně o tom, vystihnout ten pravý moment, kdy tento provaz přeseknout a domyslet své tahy dopředu, jelikož každá malinká chybička vás může vrátit na samotný začátek.

Hra se dá pořídit celkem ve dvou verzích a to free a placená. Zatímco verze zdarma je jen na oťukání a vyzkoušení, pak v placené verzi za necelých dvacet korun na vás čeká celkem 11 balíčků, které každý obsahují pětadvacet levelů. A to je opravdu zábava na hodně dlouhou dobu. Takže pokud chcete u hry trochu popřemýšlet a dobře se pobavit, tak za těch dvacet korun tato hra rozhodně stojí.

 [qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeptolab.ctr.paid&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *