Na MWC 2014 se představí Samsung Galaxy S5 s QHD displejem

Samsung Galaxy S5 je v posledních dnech velmi diskutovaným smartphonem. Během několika minulých měsíců se dokonce objevilo mnoho zvěsti a polopravd, ve kterých se bylo těžké orientovat, jelikož společnost Samsung byla v této otázce zdrženlivá. Nový model společnosti Samsung deklaruje kovovou konstrukci s 64bitovým čipem typu Exynos nebo Snapdragonem 805.

Nadále v zařízení nalezneme 3 GB RAM a až 5,3palcový displej s mimořádně chvályhodným rozlišením 2560 x 1440 pixelů. Podle korejského portálu Zdnet by se tento přístroj měl představit na veletrhu MWC 2014, právě proto se informativně založené net-magazíny domnívají, že půjde o hlavní tahák společnosti Samsung.

Samsung-550x366

Ruský novinář Eldar Murtazina s významnou pozicí v mobilním světě prohlásil, že se Samsung Galaxy S5 dostane na trh až koncem dubna roku 2014. Veletrh CES 2014 se koná na konci února a společnostem většinou trvá zhruba jeden měsíc, než se jejich nově představené modely dostanou s oficiální platností na trh. Dokonce i tyto informace musíte brát se značnou rezervou, jelikož i světově známá média mohou takové zprávy využívat k vlastnímu posílení v konkurenčním boji. Nakonec nám tedy nezbývá nic jiného než vyčkat na oficiální vyjádření přímo ze společnosti Samsung.

 

Zdroj: sammobileZDnet

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *