Parking Mania – klenot mezi parkovačkami

Slyšeli jste už někdy o parkovací hře pro operační systém Android? Abych řekl pravdu, tak já o této hře slyším zcela poprvé. A to se jich na uložišti Google Play válí bezpočet. Mnohé nestojí ani za řeč, proto jsem si na doporučení zahrál titul nesoucí název Parking Mania, který dle ohlasů patří mezi to nejlepší v této oblasti.

Ve své podstatě jde o velice jednoduchý model herní aplikace, který ničím nepřekvapí, tedy alespoň ne na první pohled. Hra je představena z ptačí perspektivy, takže na ni hledíte ze shora. Vaším jediným úkolem je zaparkovat nejrůznější typy automobilu tak, aby se vešly do velmi těsného prostoru. Hra nabízí celkem 170 levelů v základní free verzi, což je opravdu slušná porce. Pokud by vám to nakonec nestačilo, můžete si dalších 150 dokoupit.

timthumb

Na každý level máte celkem 5 životů a na cestě za slávou sbíráte ještě penízky. Ty jsou rozestaveny tak, aby nebylo snadné je ukořistit, ovšem jejich úplný sběr vám dopomůže k lepším výsledkům. V levelech se objevují i kamiony, míchačky nebo taxi služba. Pokud se na displeji objeví kamion, často je nutné k němu připojit ještě návěs. Hra poskytuje zabavení na opravdu dlouhé chvíle, a dokonce i mně vydržela doposud v mém zařízení.  Hra je určena pro všechny typy hráčů hledající svižnou a logicky napínavou gamesku. Park Manii se tak po právu říká klenot mezi parkovacími hrami. Na Google Play je k dispozici zcela zdarma.

[appbox googleplay com.chillingo.parkingmaniafree.android.rowgplay]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *