Oppo N1 už dorazil i do Evropy

Pokud budeme hledat nejnadupanější čínský tabletophone, tak nesmíme zapomenout zmínit Oppo N1. Konečně můžeme s jistotou zveřejnit, že právě toto zařízení překračuje pomyslnou hranici a dostává se i na evropský trh. Za 16GB model dáte něco kolem 11 000 Kč. Nutno podotknout, že za 32GB stačí doplatit něco kolem 800 Kč. Pokud porovnáme tento čínský model s 16GB HTC One Max nebo Samsungem Galaxy Note 3, tak je Oppo N1 jasným favoritem s nejnižší tržní cenou. Nemějte obavy, že by šlo o nějaký handicap, který se projeví v parametrech přístroje, naopak.

Srdcem tohoto, pro evropský trh zcela nového, zařízení je 4jádrový procesor Snapdragon 600 s taktem jádra 1,7 Ghz. Ten je nadále doplněný o 2 GB RAM. 5,9palcový displej předkládá Full HD rozlišení.

oppo-n1-550x312

 

Pozadu nezůstává ani přítomný fotoaparát, který nabízí až 13 Mpix. Další velice zajímavý parametr se týká vysoce kvalitní baterie s dostatečnou kapacitou 3160 mAh, která postačí na více než jeden den v ostrém provozu. U operačního systému se musíme spokojit se standardní verzí s možností nadstavby od výrobců. Podle všeho bude v co nejbližším čase možné do zařízení nainstalovat i CyanogenMod ROM pomocí aplikace CyanogenMod Installer. Pokud vás toto zařízení s čínským nádechem zaujalo, můžete si ho už dnes objednat na stránkách Oppo Style.

 

Zdroj: UnwiredView

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *