Humble Mobile Bundle 3 – šest her za stovku

Humble Bundle se rozjel poměrně ve velkém a téměř neuběhne měsíc, kdy bychom vás neinformovali o nějaké jejich akci. Dnes vám představíme Humble Mobile Bundle 3, který, jak název vypovídá, se zaměřuje pouze na mobilní zařízení, konkrétně s Androidem.

Dnes na nás čeká šest her, které obsáhnou každé spektrum herních žánrů. Čtyři získáte za prakticky libovolnou cenu a dvě si budete moci stáhnout a nainstalovat, pokud zaplatíte více než je momentální průměr. K tomu všemu získáte také soundtrack některých her ve vysoké kvalitě. A co že na vás čeká? Kromě čtyř provařených titulů, jsou tu také dva debuty, které ještě nikde k dispozici nebyly.

nex5humble3

EPOCH                  

Dnešní úžasný výčet začneme hrou, na kterou jsme vás již upozorňovali. Jedná se o post-apokalyptickou střílečku robotů ve 3D s názvem EPOCH. Grafika je postavena na Unreal enginu, což zaručuje kvalitní požitek ze hry.

Epoch_screenshot02Epoch_screenshot01

rymdkapsel                  

rymdkapsel je název prazvláštní strategie, která vyzkouší vaši schopnost přeskládávat prapodivné tvary. Zároveň budete muset bojovat proti mimozemšťanům, ovládat svoji vesmírnou stanici a nakládat se zásobami. Grafika je zajímavě líbivá a jaká bude hratelnost si popravdě nedokážu představit.

shootingbuild

SpellTower                  

Pokud umíte dobře anglicky, respektive pokud znáte hodně anglických slovíček, můžete se blýsknout ve hře s názvem SpellTower. V této hře budete po vzoru osmisměrek hledat slova, nicméně se nemusíte spokojit pouze s jedním tahem, ale slova můžete vyhmátnout i po složitých zákrutách a zatáčkách. Pokud nechápete co mám na mysli, rozhodně se podívejte na video níže, které vám můj popis osvětlí.

spell2spell1

Swordigo                  

Swordigo je takový Super Mario Bros. s mečem, bez instalatéra, zato s fešnou modrovlasou postavou. Ta je vybavena již zmíněným mečem, kouzlem, které dokáže vytvářet ohnivé koule a neuvěřitelnou mrštností, pomocí které se zvládne odrážet i když už je ve vzduchu.

screenshot2screenshot3

Ridiculous Fishing: A Tale of Redemption                 

Dostáváme se k prémiovému obsahu, který získáte pouze pokud zaplatíte více než je průměr. V tuto chvíli je to jen pár centů přes pět dolarů, takže za nějakou tu stovku získáte i tyto hry navíc. První z (prozatím) dvou je Ridiculous Fishing: A Tale of Redemption. Toto směšné rybaření asi nejlépe popíše video, protože vysvětlit jak se budete s kotvou potápět a poté znovu vynořovat do několika(set?)metrové hloubky by bylo náročné a zbytečné.

fish1fish2

Kingdom Rush                 

Prozatím poslední hrou je tower defense strategie s názvem Kingdom Rush. V té budete v pěkně malované grafice stavět rozličný arzenál zbraní, abyste zabránili nájezdům všech, kteří by se vám chtěli dostat na kobylku. Setkáte se také s několika obřími bossy, jejichž poražení bude možná oříškem.

tow2tow1

Humble Mobile Bundle 3 nabízí za asi stovku šest zajímavých her, mezi kterými si vybere opravdu každý. Jak již bývá u této akce zvykem, do konce, který bude 3. prosince, přibude ještě minimálně jeden nebo dva tituly. Ty budou k dispozici opět pouze těm, kteří si připlatili a na charitu, pro vývojáře i pro strůjce těchto balíků her přidali více než průměr. Jak peníze rozdělíte je čistě na vás. Pokud vás nabídka zaujala, tak stačí skočit na stránky Humble Bundle, zvolit kolik chcete do tohoto balíku investovat, vybrat si možnost platby (odkud z neznámého důvodu zmizela Google Peněženka) a pak jen čekat na mail, který záhy dorazí, abyste si hry mohli v klidu stáhnout, nainstalovat a hrát až do omrzení.

[iframe width=“613″ height=“345″ src=“//www.youtube.com/embed/TwGjckByhHI“ frameborder=“0″ allowfullscreen style=“margin-bottom: 15px;“]

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *