Tank Battles konečně dorazily na Android

Fenomén bloudící kolem herních titulů s tankovým podtextem je mimořádně oblíbený, a to z celosvětového hlediska. Dnes je těžké nalézt někoho, kdo by neznal vysoce populární onlinovku World of Tanks. Právě v těchto vodách loví i bezpočet vývojářů. Pokud se tedy budeme bavit o operačním systému Android, nemůže na této palubovce chybět zkušený tým z Gameloftu.

Právě pod jeho rukama vzniká zcela nová komerční záležitost nesoucí název Tank Battles, kde si hráči mohou naostro vyzkoušet své schopnosti ve válečné zóně. Nutno podotknout, že se tento titul nemůže vyrovnat svému velkému globálnímu bratrovi, ale i tak jde o celkem zajímavou možnost, jak se odreagovat.

2

Tank Battles přináší celkem 80 úrovní, které jsou každým kolem náročnější na zvládnutí, takže si na své přijdou i experti mobilních her. Na samém počátku si vyberete jeden železný kousek, který si postupem času vylepšujete za utržené hodnocení. Platí zde přímá úměra. Čím více protivníků sestřelíte, tím rychleji se váš tank dostane na pomyslný vrchol potravinového řetězce. Hra samozřejmě nabízí i možnost multiplayerové akce, takže nezapomíná na zajímavé zpestření, kde můžete stanout proti svým kamarádům.

3

Gameska se nachází na skladě Google Play zcela zdarma s možností dokoupení nejrůznějších vylepšení. Rovněž si můžete koupit urychlující proces v postupu hrou, to už záleží na vás. V opačném případě jde o free hru s pěkným grafickým zpracováním.

 

[appbox googleplay com.gameloft.android.ANMP.GloftTBHM]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *