Plants vs. Zombies 2 konečně i u nás!

Mnoho z vás jistě zná tower-defense hru Plants vs. Zombies, která měla premiéru již před čtyřmi lety. Na druhý díl se čekalo velmi netrpělivě a po několika odsunech Android platformy, následně mimočínského kontinentu a poté naší malé zemičky, jsme se konečně dočkali a Plants vs. Zombies 2 si můžete stáhnout a zahrát.

Plán je jasný – stavět kytky, které zabrání přístupu zombíkům do vašeho domu. V nové verzi naleznete hromadu nového vybavení, nových zombíků i nových způsobů jak hrát. Tentokrát ani nemusíte na začátku platit žádné vstupné, protože hra je založena na principu Freemium, tedy instalace zdarma a bonusové věci za drobné mikrotranskace. Jelikož hru distribuuje EA Games, můžeme se těšit na opravdu velké množství takových mikrotransakcí. Zda půjde hra poměrně bez problémů hrát i bez placení vysokých čásek je otázkou nejspíš trpělivosti, ale jít by to mělo.

pz2_3pz2_2pz2_1

Hru si můžete nainstalovat na podporovaná zařízení včetně tabletů a zabere vám celkem 184 MB. Z toho můžete usoudit, že hra je obsáhlá, graficky zajímavá a měla by mít dlouhou hrací dobu. Rád bych udělal rychlé zhodnocení, ale na mém Infinity (TF700) hra přehraje úvodní znělku, ukáže logo a dále nic nedělá. Pro instalaci použijte lištu pod článkem.

[appbox googleplay com.ea.game.pvz2_row]

Zdroj: Obchod Play

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *