Dead Effect pro fanoušky zombie her

Po dlouhé době přicházíme s další zajímavou nabídkou na kvalitně prožité minuty, možná i hodiny s hrou nesoucí název Dead Effect. Nebudeme zastírat, že nás zombie kult oslovuje stejně jako miliony fanoušků po celém světě. Proto není divu, že nám neuniká ani tento titul, zvláště pak když se nachází v neplaceném sektoru. Dead Effect je zasazena do prostředí vesmírných dálav s přemírou krvavých scén, dech beroucích efektů a zástupů nemrtvých chodců. V kuloárech se o této hře mluví jako o klonu her Dead Trigger a Mass Effect. V tomto případě se jedná o FPS  titul, kde hlavního hrdinu ovládáte z pohledu první osoby.

Celý herní koncept je vepsán do útrob kosmické lodi. Žádný z koutů ani chodeb tohoto korábu není bezpečný. Jakékoliv dveře mohou skrývat hrůzostrašné scenérie. Dead Effect nabízí zcela prvoplánový příběh. V průběhu letové hibernace v tzv. kryokomorách se něco pokazilo. Jako čirou náhodou se všichni členové lodi proměnili v krvelačné zombie. Až na vás.

Dead-Effect-Android-hry

 

O to horší bylo procitnutí do nepříjemné situace se zdánlivě neřešitelným východiskem. Po grafické stránce nelze této gratis hře nic vytknout. Jde o slušné dílo, které se snaží fanoušky zaujmout potemnělou atmosférou a všudypřítomným nebezpečím. Gameska nenechává hráče vydechnout ani na jeden malý moment. Od spuštění až po samotný konec jde o divokou jízdu skrze hektolitry krve a hnijící maso.

Dead-Effect-Android-hry-2

Příjemně mne překvapila i hratelnost, která je u většiny podobných titulů citlivým tématem. Bulkyix se se vším poprali v rámci možností na výbornou. Dokonce i arzenál zahrnuje jak moderní vesmírné zbraně, tak i například luk. V případě, že jste v rukách už dlouho neměli zombie titul, stáhněte si tuto hru na Google Play zcela zdarma.

[appbox googleplay com.bulkypix.deadeffect]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *