Bezdrátové nabíjení baterie o polovinu kratší – Sony ví jak na to

Bezdrátové nabíjení je v porovnání s klasickým kabelovým o třídu výše. Pohodlné dobíjení vašeho zařízení je jedna ze stěžejních strategií, na kterou se začíná zaměřovat více společností. Samsung před nedávnem započal práci na speciálně vytvořené podložce, která poskytuje energii položenému zařízení. Sony nezůstává pozadu a chce svým zákazníkům v polovině roku 2014 představit systém, jenž zkrátí bezdrátový dobíjecí čas o celou polovinu. Bezesporu se to příjemně poslouchá. Moderní doba je čím dál tím více uspěchanější, takže každá, byť minimální úspora času je vřele vítána.
Tato novinka v oblasti bezdrátového nabíjení dokonce splní i mezinárodní standard QI, což je na rozdíl od současné generace bezdrátových nabíječek plus. Nabíječka Sony využívá 10-15 wattů a na oplátku dodává dvojnásobné množství elektrické energie.

Hirai-to-replace-Stringer-as-Sony-boss-Sony_Logo2-550x300

Díky této strategii se doba nabíjení zkrátí na velice příjemnou jednu hodinu. Na výsledný produkt si ještě nějaký měsíc počkáme, i přesto se můžeme těšit na komfortnější užívání smartphonů už dnes.

Zdroj: phonearena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *