The Simpsons: Tapped Out – Postavte si vlastní Springfield

Snad každý zná Simpsonovi, nerozlučnou rodinku Homera, Marge, Bárta, Lízy a Maggie. Dnešní hra nebude sloužit k řešení jejich rodinných problémů, ale budete se muset postarat o znovuvybudování celého Springfieldu. Homerovi se povedlo omylem zlikvidovat celé město, když si při své práci v jaderné elektrárně hrál, namísto toho, aby se soustředil na svojí práci. Vy mu nyní pomůžete tento problém napravit.

The Simpsons: Tapped Out je hra, která vám dokáže, že postavit celé město dokážete i vy. Ačkoliv jsou v pozadí celé hry Simpsonovi, tak se jedná o budovatelskou strategii. Nejedná se o žádný amatérský počin, hru vytvářeli samotní tvůrci seriálu Simpsonovi. Při budování města se dostanete do jádra celého příběhu a také budete plnit jednotlivé kroky, které po vás budou vyžadovány.

jd

Jedním z prvních úkolů je dohledání všech důležitých charakterů , tedy nejdříve seskupení celé rodiny Simpsonů. Když dáte dohromady všechny postavy, tak můžete pomalu stavět celé město a uvádět ho do plného chodu. Stavba města není jen tak snadná, jsou k ní potřeba zkušenosti a také peníze. Obojí získáte tím, že budete zaměstnávat jednotlivé lidi a tím si peníze vydělávat.

asg

Celé město vám tak bude připadat jako fabrika, ve které vám dělníci vydělávají peníze k tomu, abyste ho mohli dále rozšiřovat. Ve hře jsou také koblihy, ty slouží ke zrychlení stavby města. Ve hře nechybí ani jedna z oblíbených seriálových postav. Těšit se můžete na skvělou a vtipnou atmosféru. Samotní tvůrci uvádí, že se jedná o nejlepší hru se Simpsonovými.

zejfPokud jste věrnými fanoušky tohoto seriálu, tak si hru zaručeně užijete. K dispozici je i rozšíření o hororovou edici a mnoho dalšího. Hra se dočkala velmi vysoké popularity i skvělého hodnocení. Velkou výhodou je i to, že si ji můžete stáhnout zdarma.

[appbox googleplay com.ea.game.simpsons4_row]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *