Máte rádi Android hry? Tak zkuste konzoli iReadyGO Much i5

Původně byly hry v telefonech pouze nutnou zábavou, která nám zabíjela čas při čekání ve frontě na zubaře, v dnešní době jsou již tyto hry natolik pokročilé, že si lze pořídit pokrokové konzole k jejich hraní. V Android eshopech můžeme nalézt již celou řadu zajímavých Android konzolí a lze si je také snadno zakoupit. Zajímavou konzoli si popíšeme i zde, třeba vás osloví užít si Android hry zcela jinak.

iReadyGO Much i5 je jedna z Android konzolí, která jistě mnohým Android uživatelům neunikla. Nabízí velmi příjemné hraní her. Ačkoliv jsme zde konzole prezentovali zde jen minimálně, tak se vám možná nějaká zalíbí. Tento model přináší snadné držení a pohodlné ovládání. S konzolí si jistě užijete větší pohodlí na Android hry, než při ovládání prstem na dotykovém displeji.

ireadygo_much_i5

iReadyGO Much i5 je ohromující konzole s 5-ti palcovým displejem, která obsahuje 3G rozhraní a  operační systém Android 4.2. Konzole podporuje 2 SIM karty. Samotný IPS displej nabízí rozlišení  1280 x 720 obrazových bodů. Uvnitř můžeme nalézt čtyřjádrový procesor o frekvenci 1,2GHz. Po obvodu celé konzole se nachází všechny standardní ovládací prvky, které lze při hraní her potřebovat.

MUCH i5 Quad Core 3G - Play Gamea And Make Calls - Frond, Back, Side
Interní operační paměť konzole je 4GB ROM + 1G RAM LPDDR2. Samotná velikost paměti je ovlivněna velikostí SD karty, tedy až do 32GB. Samozřejmostí je kvalitní gyroskop se senzory pohybu. Hlavní fotoaparát má 8MPx a je vybaven bleskem, přední kamera má 0,3MPx. Baterie má kapacitu 3500mAh a v konzoli nechybí rozhraní Bloutooth a funkce GPS.
much-i5-quad-core-console-phablet-1_01

Pokud jste i vy příznivci Android her, tak si můžete přístroj zakoupit například na eBay, na oficiálních stránkách, ale i na různých Android obchodech. Jedná se o kvalitní konzoli a podle toho se také orientuje její cena, která je v přepočtu 4500kč.

Zdroj: Androidgadgets.co.uk

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *