Zajímavý koncept Androidu 5.0 na videu

Před uvedením nové verze Androidu na trh se poměrně často objevují různé koncepty, jež odhalují, jak by mohl nový systém vypadat. Na internetu se vynořilo video, jehož tvůrcem je Craig Tuttle. Pojďme se tedy podívat na to, jak by mohl Android 5.0 Key Lime Pie vypadat.

Ve videu se setkáme například s velkou integrací karet Google Now, které jsou v současných verzích Androidu sice dostupné, jejich funkčnost však podle mého názoru stále není stoprocentní. Podle videa by tedy mělo být jejich propojení s prostředím na vysoké úrovni.

Dále se budeme moci těšit na mírně upravenou notifikační lištu. Velkou změnou by se též měla stát dominantní barva, se kterou se v prostředí setkáváme. V novém Androidu by měla dominovat kombinace bílé a šedé.

[iframe width=“550″ height=“300″ src=“//www.youtube.com/embed/HBL43tr8Gt0″ frameborder=“0″ allowfullscreen]

 

Hlavní novinkou by se však měl stát přepracovaný multitasking, který přinese svěží podobu a podle našeho názoru i větší intuitivnost a efektivitu používání.

Na nový Android si samozřejmě musíme počkat. Uvidíme tedy, zda se autor tohoto videa v některých věcech trefil či nikoliv. Nám by se jím zmíněné změny docela líbily. Co na ně říkáte vy?

Zdroj: Androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *