Samsung připravuje Galaxy Note 12.2

Řada Galaxy Note je poslední dobou velmi populární. Ve svých řadách již čítá trojici zařízení. Jmenovitě se jedná o Galaxy Note 3, Note 8.9 a Note 10.1. Nyní po internetu panují zvěsti o tom, že největší výrobce smartphonů připravuje i 12,2“ tablet, jehož výjimečnou vlastností bude speciální stylus zvaný S-Pen.

Existenci přístroje dokládá uniklá certifikace bluetooth. Z ní se dozvídáme, že tento kousek nese kódové označení SM-P901. Galaxy Note 12.2 by měl nést nový osmi-jádrový Exynos, jenž možná bude 64 bitový. Sekundovat mu bude operační paměť RAM ve velikosti 3 GB.

samsung_logo

S úhlopříčkou 12.2“ se stane jedním z největších tabletů současnosti, a tak vás jistě zajímá, s jakým rozlišením přijde. Ponese poměr pixelů 2560 x 1600 pixelů. Dále by měl přinést o něco lepší S-Pen s kvalitnějšími aplikacemi, které jsou mu přímo určeny.

Uvidíme tedy, jak bude vypadat zbytek specifikací tohoto krasavce. My doufáme, že se tyto skutečnosti dozvíme již brzy. Podle dosavadních informací to vypadá, že bychom se s novým tabletem mohli setkat již v říjnu letošního roku, kdy by nás měla čekat spousta zajímavých kousků.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *