Bravoman: japonská klasika z konce 80. let

Snad každý si vybaví staré japonské hry s jejich, na dnešní dobu, komickými postavami, dějem a grafikou. Hra, kterou si dnes představíme, není výjimkou. Zdá se, že mnozí na tento herní žánr zcela zapomněli, mladší generace ho dokonce nezná vůbec. Je na čase si ho představit jako android hru. Ve hře se můžete připravit na vše, co byste mohli čekat od staré japonské arkády.

Bravoman je hra s příchutí starých dobrých časů, kdy japonským hrám konkurovali pouze Pacman a Mario. Jedná se o plošinovou arkádu, ve které hráč hraje za postavičku, která má nadpřirozenou schopnost, dokáže prodloužit své končetiny a udeřit pěstí i vzdálené nepřátele. Nepřáteli jsou především zlí samurajové, které musí Bravoman zlikvidovat.

nexusae0_217Celá hra je animovaná a hráč se ocitne ve všech možných prostředích, od lesa až po futuristické základny. Cíl je vždy stejný, hráč se musí dostávat neustále přes hordy nepřátel. Komické ztvárnění dělá hru zábavnou. Při překonávání levelů hráč získává body a rovněž si může změnit charakter. Nemusí to být pouze modrý hrdina s brýlemi, ale třeba také hrdina ve fialové uniformě.

nexusae0_82Jedná se především o recesi, ale i tak hra zaujala mnoho lidí. Nejde o nejmodernější hru plnou speciálních efektů, ale spíše o hru, u které se lze příjemně odreagovat a vzpomenout si na to, jaké to bylo, když takové hry byly moderní a populární. Samotnou hru je možné stáhnout zcela zdarma.

[appbox googleplay jp.co.bandainamcogames.NBGI0146]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *