iMpulse: Nový univerzální ovladač na Android hry

Android ovladače jsou velmi populární, ovšem mnoho uživatelů si je doposud nepořídilo buď kvůli jejich vysoké ceně, nebo kvůli jejich velikosti. Zdá se ovšem, že tyto dva problémy jsou již nadobro vyřešeny a uživatelé si mohou pořídit nový univerzální ovladač, který je natolik skladný, že ho mohou nosit připnutý na klíčích. Je zde další obrovské množství výhod, které ovladač přináší.

iMpulse je drobný Android ovladač ke hraní her. Jedná se o úplně první ovladač se zcela ideálními parametry i cenou. Velikostně odpovídá přívěšku na klíče, ale disponuje vším potřebným. Je vybaven dvěma křížovými ovládacími sety tlačítek, které jsou stejné jako na playstationu, zde jsou však mnohem menší. Zařízení bylo navrženo tak, aby bylo zcela nenáročné a mohl ho okamžitě začít používat jakýkoliv uživatel.

iMpulse-topdownSamotný iMpulse představuje obrovskou výhodu v kompatibilitě, lze s ním hrát téměř jakoukoliv hru. Zapotřebí je pouze, aby uživatel spároval zařízení, což zabere několik vteřin. Celé zařízení v sobě ukrývá baterii, kterou lze jednoduše občas dobíjet prostřednictvím USB kabelu napojeného na počítač či notebook. Výrobce se postaral i o to, aby byl samotný ovladač dostupný v několika stylových provedeních.

handholdingimpulsesmgcZajímavostí tohoto zařízení je, že ho lze použít i jako lokátor klíčů. Pokud nemůžeme najít klíče, jednoduše vezmeme telefon a zahájíme lokační režim. Další výhodou ovladače je, že není určen pouze pro praváky. Díky jeho tvaru a uzpůsobení ho lze jednoduše otočit a je snadno ovladatelný i leváky.

handbidextroussmall2gcAčkoliv je zde ještě dost mušek, tak si zařízení získalo velkou popularitu. Zatím jde o novinku, takže musíme počítat s tím, že bude nějakou dobu trvat, než se iMpulse dostane do všech internetových obchodů. Zakoupit ho lze ovšem již nyní na oficiálních stránkách výrobce, kde je základní provedení ovladače dostupné za pouhých 25 dolarů, tedy v přepočtu za necelých 500 Kč bez poštovného.

Zdroj: www.impulsecontroller.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *