LG možná připravuje tablet na veletrh IFA 2013

V podstatě všichni velcí výrobci smartphonů již představili spoustu tabletů. Je pravdou, že to ne vždy znamenalo velký úspěch, v tuto chvíli mluvím o nepovedeném kousku Flyer od taiwanského HTC. Tím, který na tomto poli zatím není moc zběhlý je jihokorejské LG, které pravděpodobně chystá nějaké novinky.

Tuto skutečnost dokládá fakt, že tomuto tajemnému zařízení byla udělena certifikace Bluetooth. Ve skutečnosti jde o dvě zařízení, první z nich se nazývá LG V500 a druhé LG-V507L. V minulosti jsme se již setkali s označením V, toto jméno neslo zařízení jménem Optimus Pad, jehož kódový název zněl V900.

lg-optimus-pad-1

Uniklé informace též hovoří o procesoru, který bude pravděpodobně tepat v nitru tohoto krasavce. Jednat se bude o Qualcomm Snapdragon APQ8064, který je známý spíše jako Snapdragon S4 Pro. To je prozatím vše, co o záhadných přístrojích víme, neznamená to ale, že se záhy nedozvíme více.

Je pravděpodobně, že se s novinkami setkáme již na veletrhu IFA, který se bude konat letos v září. Nyní nám ale opět nezbude nic jiného než čekat, jak to všechno dopadne.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *