LG Optimus 2 přijde s nejtenčím 5,2" displejem

Jihokorejskému LG se v poslední době docela daří, nedá se pravda říci, že by byly jejich úspěchy valné, neznamená to ale, že nejsou. Hlavní zbraní tohoto výrobce by se měl stát nástupce současné vlajkové lodi LG Optimus G2, jenž ponese řadu zajímavých technologií.

Tento kousek by měl nést nejtenčí displej 5,2″ s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Technologie, která je použita při jeho výrobě se nazývá Advanced One-Glass-Solution (OGS) a je spojena s dvakrát ohebnějšími plošnými spoji, které jsou umístěné mezi samotným panelem a dotykovou fólií. Tato skutečnost má za efekt o 30 % menší počet řádků.

[iframe width=“615″ height=“345″ src=“//www.youtube.com/embed/xRtCJmcw-6A“ frameborder=“0″ allowfullscreen]

 

Dále tento displej disponuje vlastností, kterou je velmi vysoký jas, který dosahuje 535 nitů, ten doplňuje solidní kontrastní poměr, a tak se z displeje stává relevantní konkurent pro většinu dnešních výrobků tohoto rázu.

To je prozatím vše, co o tomto zobrazovači víme. Více se snad dozvíme 7. Srpna, kdy by měl být LG Optimus G2 odhalen. Prozatím se musíme spokojit alespoň s videem, které najdete výše.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *