Huawei MediaPad 7 Vogue – 7" tablet, se kterým si zavoláte

Sedmipalcových tabletů je na trhu opravdu požehnaně. Pohybují se v nejrůznějších cenových relacích, a tak není problém si mezi nimi vybírat. Nejeden z nich však postrádá jednu velmi důležitou věc, kterou je 3G modul. Ten se hodí, především když opustíte Wi-Fi signál a potřebujete se připojit. Některé přístroje však jsou ještě o kousek dál a umožňují i hlasové volání.  

Pravda, je poněkud bizarní telefonovat se sedmipalcovým pádlem. Technologiím se však stejně tak jako fantazii meze nekladou a my nic moc negativního nenamítáme. Pojďme se však podívat na to, proč jsme o tomto tématu vůbec začali spekulovat.

Čínský Huawei představil nový tablet, jenž nese název MediaPad 7 Vogue. Jak je již výše zmíněno tablet se bude dodávat ve variantě 3G, méně majetní se však mohou těšit i na verzi pouze s Wi-Fi.

Tablet nese rozlišení o hodnotě 1024 x 600 na úhlopříčce 7“, používá technologii IPS. V jeho nitru tepe čtyřjádrový procesor postavený na jádru Cortex-A9 o taktu 1,2 GHz na každé z jader. Sekunduje mu operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Interní kapacita pak nabídne 8 GB, samozřejmě je rozšiřitelná o microSD kartu. Dále se můžeme těšit na slabý fotoaparát o rozlišení 3 Mpx.

Tento tablet zatím není dostupný pro evropský trh, je však jen otázkou času, kdy se u nás objeví.

Zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *