HTC Butterfly s: nový bráška HTC One

Taiwanskému HTC se v současné době zrovna dvakrát dobře nedaří. Jeho spásou by mohl být nový model Butterfly s. Pojďme se tedy podívat na to, jak to s novinkou vypadá.

Jedná se o smartphone, který se lecčím inspiroval u modelu One. Dokonce se zde setkáváme s některými parametry, kterými nynějšího krále HTC předčí.

Přístroj nese 5“ Super LCD 3 displej, jenž disponuje rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Co se výkonu týče, v tomto ohledu zastíní HTC One. Na palubě nabídne procesor Qualcomm Snapdragon 600 s taktem 1,9 GHz. Oproti One, který nese 1,7 GHz, je to poměrně slušný výkon. Sekundovat procesoru bude operační paměť velikosti 2 GB.

 

Interní paměť nabízí slušných 16 GB prostoru, samozřejmostí je možnost doplnit kapacitu o microSD kartu. Co se týče další výbavy, setkáme se s dvojicí reproduktorů používajících technologii BoomSound. Dále zde najdeme například fotoaparát UltraPixel, vpředu na nás pak bude čekat čočka foťáku o rozlišení 2,1 Mpx.

Další velkou zbraní tohoto kousku je masivní akumulátor, který nese 3 200 mAh, touto hodnotou si nezadá prakticky s žádným ze svých konkurentů. Uvidíme tedy, jak si tento kousek povede. Zatím bohužel neznáme ani cenu, a ani datum příchodu na trh, my ale pevně věříme, že to už nebude dlouho trvat.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *