HTC Desire 200: 3,5" prcek oficiálně na scéně

Malých telefonů se na scéně v poslední době objevuje jen pramálo. Neustále se setkáváme s novými zařízeními, nad jejichž úhlopříčkami displejů nezbývá nic jiného než žasnout. Proto nás příjemně překvapí i něco docela malého, co svou výbavou sahá do těch nejnižších tříd. Přesto tento kousek přivítáme s otevřenou náručí vzhledem k tomu, že se jedná o výčnělek z řady přerostlých novinek.

Dnes se bavíme o kousku jménem HTC Desire 200. O tomto krasavci jsme slýchávali již dříve. Nyní však konečně přichází na scénu v plné parádě. Nebudeme ale zdržovat zbytečnými řečmi a podíváme se na to, jak novinka vypadá a co si přináší do konkurenčního boje.

HTC Desire 200 přichází s 3,5“ displejem o rozlišení 320 x 480 pixelů. V jeho nitru tepe procesor Snapdragon S1 o taktu 1 GHz. Sekunduje mu operační paměť o velikosti 512 MB. Co se interní paměti týče, nabídne průměrné 4 GB prostoru, samozřejmostí je možnost ji rozšířit o microSD kartu.

 

Optická výbava nenabídne též nic světoborného. Nabízí 5 Mpx. Ostatní parametry jsou povětšinou naprosto standardní. Setkáme se zde ale s certifikací Beats Audio. Dále se můžeme těšit na Android ve verzi 4.0 doplněný o grafickou nadstavbu HTC Sense 5.

Cena zatím není tak úplně známá, pro orientaci však uveřejňujeme tu, za kterou je možno přístroj pořídit na Taiwanu. V přepočtu činí zhruba 165 dolarů.

Zdroj: engadget.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *