Stargate SG-1: Unleashed Ep 1

Už dlouho jsme se nepodívali pod  pokličku herního průmyslu, zvláště pak na nějaký líbivý akční titul se zvučným jménem. Tentokrát se o zábavu postará úspěšný seriálu Stargate SG-1. Ve své podstatě jde už o kultovní dílo, které si získalo bezpočet fanoušků po celém světě. Právě z těchto důvodů se na scéně objevuje i herní titul, který by se mohl, alespoň na poli Android zařízení vyhoupnout nad ostatní akční pecky. Rozhodnutí však musíme nechat na koncových uživatelích. Obchod Google Play je doslova napěchovaný velkým počtem nezajímavých titulů, proto tu a tam sáhneme do těch nejlepších vod a poskytneme vám příjemnou inspiraci. Sci-fi dobrodružství Stargate čerpá ze skutečného příběhu a snaží se ho doslova kopírovat, což všichni fandové určitě ocení. Hra je vytvořena na principu pohledu třetí osoby. Dokonce se můžete těšit na původní dabing u všech mluvících postav přesně tak, jak to znáte ze seriálu.

Samotná hra nabízí možnost se chopit jedné ze tří postav. K dispozici jsou pochopitelně O’Neill (Richard Dean Anderson), Carter (Amanda Tapping), Daniel (Michael Shanks). Hru netřeba dlouze představovat. Vaším hlavním úkolem bude dostat se přes hromady Jaffa nepřátel. Dokonce se můžete těšit i na celou řadu zajímavých historických hádanek. V průběhu hry navštívíte i Goa’ldský tábor. Po grafické stránce se hra moc vychvalovat nedá. Na dnešní dobu jde o celkem průměrné zpracování bez sebemenších originálních nápadů. Tento jev se však objevuje u všech licencovaných her.

Hra má celkem 8 kapitol, takže se nemusíte obávat, že byste ji dohráli za pouhé dvě hodiny. Objevuje se zde i nový soundtrack. Nakonec musíme pochválit doprovodná videa, která vás naprosto vtáhnou do děje. Nejdříve byla tato hra vydána pro konkurenční platformu iOS. Teprve až po třech měsících vývoje se dostala i na operační systém Android. Obchod Google Play aktuálně nabízí dvě verze. Jedna je placená a druhá dostupná zdarma. V té se však nachází jen úvodní kapitola, takže jde spíše o takové demo, které vám prozradí o hře více.
[app]com.arkalisinteractive.PlaySGUnleashed101LITE[/app]
[app]com.arkalisinteractive.PlaySGUnleashed101[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *