Známe parametry Samsungu Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 sice není žádnou senzací, jeho prodej však neustále roste. Jeho předchůdce byl také úspěšný, výrobce tedy vytvořil zmenšenou verzi, jež se na poli smartphonů střední třídy chytla poměrně dobře. Nyní čekáme na zmenšeninu smartphonu Samsung Galaxy S4, která nese přídomek Mini.

Smartphone údajně přijde s dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon S4 Plus o taktu 1,7 GHz. O grafickou stránku věci se podle všeho postará čip Adreno 305 GPU. Zatím bohužel neznáme velikost displeje, víme ale, že by se mělo jednat o panel s rozlišením 960 x 540 pixelů.

Co se konektivity týče, můžeme se těšit ne Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi standardu 802. 11n. Objevily se dokonce informace, jež tvrdí, že se bude nový Galaxy S4 Mini dodávat i s konektivitou 4G LTE.

Další skutečnosti naznačují, že novinka ponese Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz UX 2.0. Co se fotoaparátu týče, podle uniklých fotografií, které jím byly pořízeny, by se mělo jednat o kousek s poněkud nestandardním rozlišením 6 megapixelů.

Uvidíme tedy, zda jsou tyto údaje pravdivé, či nikoliv. Nezbývá nám ale nic jiného než konstatovat, že se nejedná o žádný zázrak. Ale vzhledem k tomu, jak má Samsung našlápnuto, nebude mít s odbytem žádný problém.

Zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *