Známe některé parametry připravovaného Samsungu Galaxy Tab 3 8.0

Samsung je bezesporu nejvíce zmiňovaným výrobcem smartphonů dnešních dní. Za tuto skutečnost vděčí především řadě Galaxy S, která láme rekordy ve světě Androidu. Co se týče tabletů, tento jihokorejský výrobce zase tak úspěšný není, to ale neznamená, že tomu tak nikdy nebude. Nyní unikly spolu s obrázky první informace o připravované novince Samsungu Galaxy S 3 8.0.

Jak je již z názvu patrné, tento kousek ponese 8palcový displej o rozlišení 1280 x 800 pixelů. O pohon se postará dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz. Tomu bude prý sekundovat operační paměť RAM velikosti 1,5 GB. Co se interní kapacity týče, měla by činit 16 GB, samozřejmostí je možnost doplnit ji o microSD kartu.

Zdroj dále uvádí, že bychom se mohli těšit na dvě varianty tohoto kousku, co se konektivity týče. První z nich s onačením 3G SM-T310 bude samozřejmě nabízen s 3G konektivitou. Druhý, WiFi SM-T311, pak nabídne pouze Wi-Fi. Samozřejmostí je i Bluetooth 4.0

Když se podíváme na optickou výbavu, zjistíme, že se bude jednat o naprostý standard. Samsung nabídne 5 megapixelů na zádech a 1,3Mpx kamerku vpředu. Systém, jenž se údajně prohání v žilách tabletu, je Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean.

Uvidíme tedy, zda je zdroj pravdivý, či nikoliv. Nakonec nám ale stejně nezbude nic jiného než čekat.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *