Acer přišel s novými tablety Iconia A1 a B1

Acer vycítil šanci prosadit se na poli levných sedmipalcových tabletů a nedávno přišel s kouskem jménem Iconia B1. Nyní přichází hned s dvojicí malých tabletů, které bezesporu nabídnou zajímavé parametry v poměru k dobré ceně.

První z nich, Iconia A1, je tím vybavenějším kouskem. Nabídne 7,9palcový IPS displej o rozlišení 1024 x 768 px s pozorovacími úhly až do 170 ° a poměrem stran 4:3. O pohon se stará procesor s taktem 1,2 GHz na každé ze čtyř jader.

Co se konektivity týče, setkáme se zde s klasickým výčtem. Najdeme tu Wi-Fi, Bluetooth 4.0, microUSB konektor, slot pro microSD kartu, micro HDMI port, dostupná bude i verze s 3G modulem. Na zádech leží 5Mpx čočka fotoaparátu, vpředu pak najdeme VGA kamerku.

Acer Iconia A1 bude k dostání ve dvou kapacitních variantách. Bavíme se zde o 8 a 16GB verzi. Cena se bude odvíjet od příslušné výbavy, pokud si vyberete variantu pouze s Wi-Fi, zaplatíte 150 liber, za 3G tablet s 3G modulem zaplatíte 210 liber.

Acer Iconia B1 přinese 7“ WSVGA displej s rozlišením 1024 x 600 px. Výkon dostane na starost 1,2GHz dvoujádrový procesor. Budeme se zde také bavit o dvou variantách kapacity, menší ponese 8 a větší 16 GB. Samozřejmostí je možnost doplnit ji o microSD kartu. Bohužel zde nenajdeme klasický fotoaparát na zádech přístroje a budeme se muset spokojit pouze s přední VGA kamerkou. Co se ceny týče, za Wi-Fi verzi zaplatíte 109 liber, za verzi s 3 G to pak bude 129 liber.

Ještě neznáme přesné datum uvedení na trh, předpokládáme ale, že se tam tyto kousky dostanou v průběhu letošních prázdnin. Uvidíme tedy, jak to dopadne.

Zdroj: coolsmartphone.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *